Jag hjälper er med fönsterputsning

kring Perstorp med omnejd och Helsingborg


Är dina fönster smutsiga och det är dags för en fönsterputs? Passa på att  anlita mig för att få en fönsterputsning  som ger dig skinande rena fönster.  Rekommendationen för bottenvåningens fönster är 6 – 8 gånger om året. För ovanvåningen (som inte utsätts av väder och vind på samma sätt) rekommenderas att fönsterna putsas 2 – 3 om året. Självklart behöver du inte välja att följa våra rekommedationer för fönsterputs utan kan välja ett eget intervall för ditt hem. Vi ser till att du får skinande rena fönster när du anlitar våra tjänster. Jag utgår från Perstorp och utför fönsterputsning i Klippan, Helsingborg, Åstorp och Hässleholm.

Få fina och rena fönster med hjälp av mig, som har en lång erfarenhet av att putsa både stora och små fönster.


Abonnemang på fönsterputs

Jag erbjuder kunderna möjligheten att välja ett abonnemang på fönsterputs eller att anlita mig vid ett enstaka tillfälle. Väljer du mitt abonnemang finns det inga bindningstider eller uppsägningstider. Du får fönsterputsen utförd av mig när det passar dig och så länge som det passar för dina behov.

Då jag utgår från Perstorp har jag dock som krav för er som bor utanför som till exempel i Klippan, Helsingborg, Åstorp och Hässleholm att du bokar mig med två eller fyra månaders intervaller, detta på grund av körningen.