Vi hjälper er med fönsterputsningen

kring Helsingborg


Är dina fönster smutsiga och det är dags för en fönsterputs, kan du anlita oss för att få en fönsterputsning kring Helsingborg som ger dig skinande rena fönster. Vi tar gärna hand om arbetet med att utföra en fönsterputs åt dig. Rekommendationen för bottenvåningens fönster är 6 – 8 gånger om året och för ovanvåningen som inte utsätts av väder och vind på samma sätt 2 – 3 om året. Få fina och rena fönster med hjälp av oss. Vi utför fönsterputsning i Klippan, Helsingborg, Åstorp och Hässleholm.


Vi erbjuder våra kunder möjligheten att välja att abonnera på fönsterputs eller att anlita oss vid ett enstaka tillfälle. Fönsterputsningen gör att hemmet ser finare ut och vi kan hjälpa dig med både invändig och utvändig fönsterputsning i trakten kring Helsingborg. Väljer du vårt abonnemang finns det inga bindningstider eller uppsägningstider. Du får fönsterputsen utförd av oss när det passar dig och så länge som det passar för dina behov.

Självklart behöver du inte välja att följa våra rekommendationer för fönsterputs i Klippan, Helsingborg, Åstorp eller Hässleholm utan kan välja en egen intervall för ditt hem. Vi ser till att du får skinande rena fönster när du anlitar våra tjänster.